12:00

IFK Hammarö

Referat: Skara HF A2 - IFK Hammarö

En otroligt jämn och sevärd match!
Vi startar starkt och får 3-1 men tappar sedan in Skara i matchen och resterande del av halvleken följs vi åt i protokollet. Skara drar som mest ifrån med 2 bollar men i halvtid har vi 13-12 i Skaras fördel efter mycket fint spel framåt där vi gör mål från alla positioner och vi ser att våra starter ger bra frukt. Tyvärr lite slarv med passen. Bakåt behöver vi dock komma igång bättre med hårdare smällar på deras skyttar.

I andra har Skara ledningen hela tiden fram till 15-16 när vi äntligen tar tillbaka den i minut 30. Vid 17-18 kommer Nina in i mål och stänger igen totalt, hon gör en helt otrolig match och Skara får inte in en boll på 10 minuter. Hon har då även stor hjälp av ett underbart försvar där Elina plockar ner deras storskytt helt och hållet. Tyvärr så har vi det tufft framåt och 17-19 varar väldigt länge. Sen lossnar det för oss och vi får 21-17 då känns det genast säkrare. Men då börjar vi tappa och skara får göra 19-20. I det läget gör Elin ett mycket viktigt mål och vi kan passa slut på tiden fast Skara går ut och stressar man-man.

Dagens bortabanan till Nina som vänder matchen i kassen.